BYE BYE 2009. HELLO 2010!

idag är det den näst sista dagen på 2009, för er som inte hänger med så bra. har nog varit det bästa året på länge! och jag har förändrats så jävla mkt.



VINTERN 2009:


HÖSTEN 2009:


VÅREN 2009:



morgondagen spenderas i gbg, precis som julafton. blir maskerad hos några av mina kusiners mamma. riktigt kul, ska klä ut mig till hårdrockare.


I WISH YOU A MERRY CHRISTMAS!

.

I WONDER HOW YOU KEEP WARM

TVÅ DAGAR KVAR TILL JULAFTON, HELT SJUKT VAD FORT ÅRET HAR GÅTT ELLER ?! 
ska kolla film nu, mys. hade dock varit mysigare om marcus hade varit här. hoppas han kommer hit till nyår!

btw tack för att ni läser (:

/bella


VÅRAN HÄNDELSERIKA DAG I JÖNKÖPING

idag när jag och marcus satt och fikade fick jag helt plötsligt för mig att vi skulle åka till jönköping. inte så väl genomtänkt tog vi tidigaste bussen från stationen, och var framme i jönköping kl 16. förvirrade sprang vi runt och letade efter buss som gick åt media markt-hållet, och vi hade tur och hittade en som vi kom på gratis, eftersom betalningsgrejen var trasig. när vi äntligen kommit fram, kollade vi busstid tillbaka till centrum och gick in på media markt. där köpte jag en plattång till marcus, typ julklapp.

sen gick vi till busshållsplatsen, 17.02 skulle bussen gå. när vi stått där till 17.20 började vi fatta att den inte skulle komma, så vi började faktiskt gå mot centrum i -10 grader, om inte mer. trodde verkligen att jag skulle få allvarliga köldskador i benen och händerna! men helt plötsligt när vi gått mer än halva vägen, kommer den jävla bussen som skulle gått från media markt, och stannar vid busshållsplatsen vi precis gick förbi. busschauffören frågar om vi har väntat länge, och vi säger att vi har gjort det, och vi får åka gratis ännu en gång.

klockan kvart i 6 var vi äntligen framme vid resecentrum, och tydligen hade vi inte haft nog med otur. tror ni att det går nån buss till u-hamn? såklart inte! det närmaste vi kunde komma u-hamn var bottnaryd eller vafan det heter. så jag ringde mamma och pappa, och det hela slutade med att pappa hämtade oss där.

men just det, när vi väntade på bottnaryds-bussen så ville vi ha något att äta, så vi gick till nåt jäkla panpizza-ställe. när vi sa att vi ville ha en pizza-slice började snubben som jobba där skratta och gav oss 4 bitar. han var typ sjuk i huvet. sen satte vi oss i nån tunnel och käkade upp pizzan.

nu ska vi kolla på a walk to remember och friday the 13th. blir mys!


puss & kram



TRÖTTA OCH FLUMMIGA KLOCKAN FEM I HALV ETT PÅ NATTEN

söndagen spenderades framför tvn, kollade på harold & kumar go to white castle, the holiday och honey. alla tre var väl bra, fast the holiday var bäst ;). vi är hyffsat trötta nu kan man säga, skrattar åt det mesta. så det blir väl sängen för mej och marcus, måste orka att köpa julklappar senare ju!

btw så äre exakt 2 dagar, 22 timmar och 34 minuter till julafton!


puss
/bella

18 DEC 09

kolla på konstig film, gå till aulan och kolla dramagrupp som spelade upp grease, skriva utvärdering om skola osv, fika, leka lek och få betygen. så har min skoldag sett ut, ganska grym, eller väldigt faktiskt. mina betyg är:
biologi: G
engelska: VG
fysik: G
hemkunskap: G
idrott: G
kemi: VG
matte: G
slöjd: G
spanska: MVG
musik: G
so: VG
svenska: VG
teknik: VG
drog sedan hem till mamma och slingade håret, blev riktigt nöjd!
jag känner mig riktigt bra, lyckats avslöja båda mina julklappar från mamma. men nu sitter jag med marcus bredvid mig och har allmänt bra. jullov är inte heller fel! btw, fick mina julklapppar från marcus idag, en huvudmassörgrej som kittlas aset och en ask med after eight.

ne, nu vill jag sova men vi ska tydligen kolla tv. har också bestämt mig för att vara lite mer aktiv på bloggen :)

ha ett gött jullov!

RSS 2.0