TRÖTT

Kom precis hem från att ha gått genom hela stan. Marcus fick idén att vi skulle köpa färdig pepparkaksdeg och sen äta upp. Så vi gick först till ica och frågade där, men dom hade inte fått in det än, så vi köpte 6 små chokladbitar istället. Marcus var helt övertygad att det fanns på lidl, så vi gick vidare dit. Frågade en kille som jobbade där, och han trodde att vi frågade om papper. Men dom hade det inte där heller, så vi köpte 2 orangina och såna där kinderäggchokladgrejer. Måste säga att orangina är så jävla gott! en av dom godaste drickorna jag har druckit iaf.
På väg till willys gick vi förbi sibylla, och marcus blev såklart hungrig även om vi hade ätit pizza innan. Så vi gick in och så sa marcus: Hej, en korv.
Tanterna i kassan stirrade bara på oss, och jag skyndade mig och säga: Med bröd!
Haha, sen började vi gapflabba.. Det var nästan som killen i mcdonken som gick till kassan och bad om en hamburgare.
Men iaf, sen gick vi ju till willys och såklart fanns det ingen pepparkaksdeg där heller, så vi köpte chokladpudding och deo ist :). Fyfan va vi är trötta nu, marcus ligger och sover haha. Snart bär det ner till ica igen och hyra saw V där, som ska tittas på hos pappa ikväll.

PUSS!

PEPPARKAKSBAK MED MARCUS



mysig julstämning redan.
halva degen uppäten redan innan vi ens har börjat baka... LYCKAT !
igår blev det ju som sagt shopping och bio, flickan som lekte med elden var faktiskt riktigt bra!

OVER AND OUT

UNDERBAR START PÅ LOVET

Snart bär det av till borås för att shoppa och kolla på bio med älskling som kom hit igår.

PUSS

LOOOOOOV !

Äntligen säger jag bara !

I BELONG HAND IN HAND WITH YOU BABY

Sitter och skrattar åt en söt katt som sitter på andra sidan gatan. Skitsöt är den, och det ser ut som den försöker äta upp fönstret. Egentligen ska jag absolut inte sitta här, måste fan plugga till spanskaprovet imorn, läsa so och skriva ännu en recension om twilight. Jippie. Känner på mig att spanskaprovet kommer gå åt helvete men ... sånt är livet ! Mår verkligen inte bra, hosta och täppt i nästan. Ska klippa mig på onsdag nu på höstlovet, har tänkt mig blonda slingor och uppklippt. Någon som har något annat förslag? Kommer dock inte klippa mig kort igen, nu när jag fått hyffsat långt.

Ne, nu måste jag återgå till pluggandet.



i adore it !

INLÄGG OM INGENTING

Helt okej dag idag, gick rätt fort faktiskt. Även om jag gäärna hade velat sova lite längre imorses. Drog hem till mamma efter skolan o va ensam. När mamma kommit hem bar det av ner till ica för att handla food. Sen blev det till att laga maten och sen äta den såklart ;) Mys med choklad och vindruvor framför tvn. Yummy! Har egentligen inget speciellt att skriva, men eftersom jag har tråkigt och älskling inte svarar på sin mobil så skriver jag ett inlägg ändå. Just det, en sak har jag att skriva, att det är jävligt tråkigt väder ute. Men borde ju va van, bor fan i sverige ju ;)

FYRA dagar kvar till höstlovet! Gött eller vad?





over and out


TOP MODEL

Känner mig duktig, har faktiskt städat hela huset. Och mitt rum såklart, kan säga att det verkligen behövdes. Nu är det riktigt jävla rent! Nu ska jag ta något att äta och sätta mig framför top model. Mys! Och bara 5 dagar kvar till höstlovet som ska spenderas med älskling.

THAILAND?


CHILLDAG

Sitter vid datan och har allmänt tråkigt. Sov till 11 idag, var ensam hemma. Pappa, tilda och ebba var i jönköping på a6, jpdagen lr vare va. Haha, dom va helt hysteriska när dom kom hem för sebastian krantz var där och sjöng. Men direkt när dom kom hem bar det av till stan för att egentligen bara köpa godis, men det tog ca 45 min eftersom pappa har en förmåga att prata jävligt mkt med folk. Nu ska jag försöka fixa boxern i källaren så jag kan kolla på film. Och äta godis också såklart.
Ha en myyysig lördagskväll!

Puss

FREDAGSMYS

Äntligen dagen jag längtat till hela veckan, fredag! Snöade non-stop ända från första lektionen till sista, dock började det såklart regna direkt när man kom hem. Fast det var egentligen bra, för jag gillar inte att frysa så fort jag kollar ut genom fönstret. Iaf så hade vi bara tre lektioner idag och slutade 13.15. Väntade på att köpa mackor till halv, sen väntade vi lite och sen gick jag hem. Efter en liten stund hemma, kom mamma med mina nya skor, ÄNTLIGEN! Älskar dom. Senare blir det fredagsmys med grillchips och kanske någon film. Och sen sooova! Något jag verkligen behöver efter en sån här stressig vecka.

Btw grattis till pappa som fyller år idag! Älskar dig.




pusshej!

FEMTONDE OKTOBER, TREDJE MÅNADEN MED DIG

Kom hem från skolan nyss, satte mig direkt vid datorn så ska snart äta nånting. Hade matteprov idag då, gick la ganska bra, eller sådär, vet inte riktigt. Men iaf skönt att få ha det gjort.
Men idag har humöret varit på topp, och det blev ännu bättre när mamma messade att mina skor har kommit. Ovanligt fort det gick att frakta dom, till skillnad från pixmania eller va dom heter, som tog 2½ månad att skicka en liten ipod. Sitter hemma hos mamma nu, blir hämtad av pappa ikväll. När pappa kom hem igår kväll så hade han tydligen köpt en sodastreamer, så vi skulle testa den då. Vi råkade hälla i saften innan vi sodastreamade det. Pappa tryckte tre gånger, och så sa han klart och tydligt att jag INTE skulle trycka fler gånger, och så gick han där ifrån. Vad tror ni jag gör då? Jo, jag trycker två gånger till. Haha, fråga mig inte varför men.. Sen när jag skulle ta bort flaskan så blev det världens jävla fontän! Herregud va jag skrek, helt plötsligt var det saft i hela köket. Så resten av kvällen tillbringades att moppa och torka golvet. Jag är så lyckad! Fredag imorgon, så jävla gött! Är hos pappa, så blir inte så mycket gjort, förutom att prata i tele då. Tre fantastiska månader med marcus idag, känns bara så himla underbart. Over and out!

NY BLOGG, IGEN

Blev sugen på att skaffa blogg igen, so here i am ;)
Dagen var otroligt seg, inte så jättenöjd med proven vi fått tillbaka idag.
30 av nånting på kemin, vg, o 41 av 56 på musiken, g. Men jaja, jag får la skylla mig själv när jag inte pluggade så jättebra till dom. Matteprov imorn också, kan det mesta tror jag så det ska nog gå bra :) Snart bär det av till pappa som kommer hem från piteå ikväll. Och äta pizza, skitnice när man typ inte har ätit någonting på hela dagen.
Var tvungen att beställa ett par skor igår, dom förföljde fan mig :o Tycker dom är väldigt snygga, men problemet kan väl bli att det är 4.5 cm-klack, blir la typ 180 men ändå.

Imorn är det fan vinterjacka som gäller, herregud va kallt det är!


skopunkten 399 kr


Puss!

RSS 2.0