TROUBLE IS HER ONLY FRIEND, AND HE'S BACK AGAIN.

ojoj, sorry för dålig uppdatering. sitter knappt vid datan längre, endast typ en halvtimma på kvällen innan jag ska sova. har ju nämligen körlektioner för moppe just nu, det började igår. helt okej faktiskt. imorgon blir det att gå upp halv sju, wiiiiie.
och förlåt för att det bara blivit bildlösa inläggen senaste tiden, har ju som sagt inte haft tid. hoppas ni har haft en bra valborg i alla fall!

hööörs :)

MVG, SHALALALALA!

idag har jag varit riktigt glad. jag, malin och maria fick mvg på våran muntliga redovisning om den fruktansvärt tråkiga boken, på svenskan. trodde det gick skit men tydligen gick det awesum.

imorgon börjar eu-körkortslektionerna, fyra till halv sju tror jag det var.

nu ska jag sova.

gammal låt? yeah, but so is ur mother and u still listen to her.

pussen

AJAJAJ

idag så var jag hos tandläkaren och drog ut en av mina tänder. fick hur mycket bedövning som helst, så efteråt kändes det som om min halva överläpp var borta. nu är all bedövning borta, och det gör ont som bara den, även fast jag tagit två treo. men kan bara säga att det är värt all denna smärta som jag har och kommer få, ska bli sååå skönt att få fina tänder!

lite ego härva :)

SPÅRLÖST FÖRSVUNNA?!

Fan vad irriterad jag är nu. Allt går fel just nu känns det som. Mina papper till eu-körkortet är spårlöst försvunna, och då menar jag verkligen spårlöst försvunna, kan verkligen inte hitta dom någonstans. Skulle börja ta körkortslektioner på torsdag, men nu blir det inget med det eftersom man ska skicka in dom papperna till transportstyrelsen där de sedan måste godkännas innan man kan ta lektionshelvetena. Och det tar några veckor troligtvis. Vet inte ens om jag vill ta eukörkort längre, kul att gå på alla lektioner själv? Knappast. Just nu har jag bara brist på ork.

Har sjukt ont i mitt högra öga också, nån inflammation eller något. Svenskaredovisning imorgon också.

GAAAAAAAAH. :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

BORÅS








klänningar gina tricot, prickiga tights gina tricot, puder (max factor), söööööt klubba lagerhaus, nagellack h&m, skor din sko samt en skinnjacka från b.young (ingen bild)


JAG SOM TRODDE JAG VAR SÄMST PÅ REDIGERING...

kolla handen jag ringat in. snacka om fail redigering.


NEW HAIRCUT

syns väl inte så speciellt mycket bara. toppade lite bara. grym salong iaf, rekommenderas starkt. Danijelas Salong heter den, ligger på gågatan typ, en bit ovanför cigarrmagasinet. före-efterbild kommer imorn :) maria och malin klippte sig även där samtidigt.

MUMS

här är presenterna jag fick av mina kompisar. dom känner mig väldigt bra märker man! tack ännu en gång (:






SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING

fick denna klänning (med mer) av mamma i födelsedagspresent, ska ha den på skolavslutningen. troligtvis med ett par klackar, dock inte för höga. ser ut som en prinsessa haha.

BILDER FRÅN HELGEN



matlagning?

bjuder på denna heta bilden på mig, haha.





LEAN ON MY SHOULDER WITH CONFIDENCE AND I'LL CONSOLE YOU, HOLD YOU

vaknade i morses med ett fruktansvärt halsont. kunde inte ens svälja, så gick och la mig igen. väcktes sedan av att min mobil ringde tre gånger och nu kan jag inte somna om. alltid lika trevligt att vara sjuk! eller inte. men jag överlever nog. dagen tillbringas nog framför datan för att skriva klart min deckare. blir faktiskt ganska nöjd. helt okej iaf.

nu ska jag ta och hämta lite frukost och kanske en kopp te?

fler inlägg kommer idag iaf.
pusshej!

DAGENS OUTFIT


blommig klänning/tunika/lång t-shirt från H&M
kjol från H&M
tights från LINDEX
armband som jag fick av chey (är vridet på bilden bara. ni får se bilder imorn på mina presenter från mina underbara vänner)

BLOGGPAUSE

... men kommer snart tillbaka, med mer insperation än någonsin! ;)

loggar in på bloggen och kolla lääääget då och då, så uppskattar fortfarande tips på vad jag kan blogga om.

btw, fyller år på torsdag, då kommer jag slänga in ett inlägg troligtvis. eller på lördag då lite folk kommer hem till mig.

pusshej!
/bella

RANSOM NOTES KEEP FALLING OUT YOUR MOTH


hade tjejkonferens idag och fick armbandet på bilden. det var gött, var i badhuset och bastade, bubblade bubbelpool, hade vattengympa och lite annat. sen var vi i pingstkyrkan och åt, lyssnade på två föreläsningar och lite annat :) var roligt!

fan vad jag är dålig på att uppdatera! har tappat lusten ): funderar på att sluta... vad vill ni läsa om?

hejdå

SISTA DAGEN PÅ LOVET

jag har läst ut den sämsta boken ever. göttaaaaaaaaans! nice väder idag också. min kära bror åkte tyvärr hem idag, känns sjukt tomt och saknar honom redan. jag vill ha mer lov :(

jag vet, jag är het. haha..

puss!

ANG. CONVERSEN

har kommit fram till vilka jag gillar mest! skulle hur gärna som helst vilja ha alla, men det går tyvärr inte. så lite mer bestlutsångest! yeah.

blåa?
gröna?
vita med rosa detaljer?

mums på alla iaf.
kommentera!
puss

HEAVENS ON FIRE

jag suger på att redigera bilder, därför gör jag aldrig det. men såhär såg himlen ut ikväll, sjukt vacker.


JAG ÄLSKAR DIG SYSTER


MY SISTER'S KEEPER

en film jag kollade på i förrgår. guud vad vacker den var, grät nästan genom hela! rekommenderas verkligen starkt. ni som har sett filmen, vad tyckte ni om den?

BESLUTSÅNGETS - HJÄLP!



(den lila är lite ljusare än på bilden)
nu behöver jag verkligen hjälp. mamma ringde i morses och sa att conversen på deras hemsida bara kostade 40 dollar, och att vi skulle köpa där ifrån om jag ville ha några. och självklart vill jag ha! men jag vet bara inte vilken färg. kommentera vilken du tycker jag ska köpa, (1-mörkblå, 2-grå, 3-lila, 4-ljusblå, 5-neonrosa, 6-vit, 7-neongröna, 8-svarta).

TAAACK!

DAGENS MYSKLÄDSEL


NAIL POLISH

jag har en förmåga att så fort nagellacket har gått bort en del, så tar jag bort det. denna gången kände jag för ett sjukt blått nagellack från h&m, "blue my mind" som jag köpte för ett tag sen. två lager och det blir perfekt. syns dock inte så jäättebra på bilden :)


TVÅ SNYGGA KLÄNNINGAR BESTÄLLDA



+ massa annat. kommer användas flitit i sommar!

FOTA/DESPERATE HOUSEWIVES/FILM

var ute och fotade i spöregn tidigare idag. gick väl sådär, haha. men iaf, nu vill jag veta vad du tycker om bilden, vad jag borde förbättra osv. bilden är i stort sett oredigerad, det ända som jag gjort är att höja ljusstyrkan lite.
klicka här för att se större bild!

nu ska jag kolla på ett utav alla mina favoritprogram, desperate housewives. sen blir det film :)

FAVORITBOKEN? INTE DIREKT.

såhär känner jag för denna boken.

fattar du? ;)

NÅGRA LÅTAR JAG HAR PÅ HJÄRNAN JUST NU

K L I C K A : )


bild från i somras, gud vad jag saaaknar!

VACKER ELLER VAD?

margret viola ottosson, min farmor som ung.

NY HEADER

ny missbildad header, mhm. all skit i stilmallen ändrades så var tvungen att sätta mig och fixa det. när jag ändå var i farten tänkte jag att jag kunde göra en ny header. jag har upptäckt att det absolut inte är min grej, men denna är bättre än den förra iaf! är trött nu så det bär av till sängen.


GLAD PÅSK!






alla bilder tagna idag eller igår.

ZEBRANAGLAR

blev ganska nöjd för att vara första gången :) vad tycks?



FOTBOLLSDAG

gud vad 8G äger eller? tvåa på fotbollsdagen och alla var verkligen grymma. själv stog man i mål, sjukt kul var det. längtar till nästa bolldag som troligtvis är volleyboll? eller har jag fel?
och nu är det pååååååsklov! :D blir kanske inte det roligaste, kommer spenderas framför deckaren och svenskaboken. vi kallar honom anna heter den, så sjukt bra är den. INTE.

är superduper glad idag!

pussennnn

RSS 2.0