FREDAGAR = BRA

jävligt go dag idag, bara tre lektioner. dock så spenderade jag typ 1 ½ timma på ica vilket kanske inte var det roligaste. men fick ju sällskap av maria och micaela :). ikväll blir det fiiilm, problemet är bara att marcus glömde sina glasögon på ica, så han får sitta jättenära skärmen ;)
ååh gött eller vad, bara ett prov nästa vecka :D



see
you suckers <3

ST U D I E D A G I M O R G O N

i like it

puss


LÖRDAGSMYS

sitter här med marcus och har nyss kollat på i taket lyser stjärnorna. bra film, lite konstig i början kanske, men sen blev den faktiskt sorglig. senare ska vi kolla på yes man, men först vila.

imorn bär det av till borås för att kolla på new moon. ska bli riktigt kul :)

over and out

GODNATT VÄRLDEN

vill bara meddela om att det är 8 timmar och 20 minuter tills jag ska gå upp igen, och endast 36 dagar, 1 timme och 43 dagar kvar till julafton ! längtar


puss !



JAG HJÄRTAR DIG

i thought love was a fake
only real in fairytales
but now i know it's true
and it exist in me and you


forever i am yours, marcus holmér

15 july until forever


JKPG JKGP JPKG

kommit hem från en heldag i jönköping, först i två olika second hand-butiker, de hade något av det fulaste jag har sett, man blev fan bländad av dom fula sofforna :o sen åkte vi till jönköping och tilda köpte massor av julklappar men jag var jävligt egoistisk och köpte faktiskt bara saker till mig själv. ska köpa alla julklappar sen, redan planerat vad alla ska få (: imorn ska jag städa hela jefla huset, yeyeyeyeyey..
här är mina inköp:

långt linne från vero moda


lacktights från kappahl


långärmad ganska lång tröja från bikbok


armband från åhlens och halsband från ur&penn

plus strumpor & sockar som jag inte orkade ta kort på :)


hihi puss&kram

I NEED MONEY

Skulle verkligen vilja ha flera tusen kr nu så jag kan köpa massor av juklappar. Enligt mig är det faktiskt roligare att ge julklappar än att få, får ändå bara dåligt samvete när någon ger mig något. Firar pappas födelsedag med faster och hennes man plus farmor, nästan en månad försent men det går bra ändå :)
Har börjat lyssna på den här underbara låten igen, texten är ju bara för fin ! Imorn ska jag tvinga med pappa till a6 och shoppa (:


jag älskar dig, vad som än händer.



xoxo
/bella

ADORABLE SONG



riktigt söt video också. i love regina spektor !



PLUGGA PLUGGA PLUGGA PLUGGA PLUGGA PLUGGA.....

Oj, längesen jag skrev nåt här. Har helt enkelt inte haft tid, skolan tar upp hela mitt liv fan! Stressigt värre. Denna
veckan har jag haft jäkligt mkt pluggande, och mer väntar, toppen! Men nu ska vi inte vara negativa. Fick MVG på spanskaprovet, nöjd, såklart.
Annars så är lov saknat mer än allt annat, förutom marcus, men ska dit på fredag. Gud va jobbigt det var att säga hejdå i söndags, när man har spenderat mer än en vecka tillsammans är man nästan oskiljbara. Men han håller på att fixa praoplats här i Ulricehamn, så vecka 48 kanske det blir att han är här hela veckan.
Nej, so:n väntar så kan inte sitta här och skriva mer. Och engelskan, egentligen mer i engelska men hittar inte min bok så får la göra den till måndag.

http://open.spotify.com/track/2bbhyUWJ5VjdfI3P4PRLu2 <--- mkt fin låt!

btw så är ni dåliga på att kommentera, tycker absolut att ni ska bli bättre på det :D


puss

RSS 2.0