TRÖTT

Kom precis hem från att ha gått genom hela stan. Marcus fick idén att vi skulle köpa färdig pepparkaksdeg och sen äta upp. Så vi gick först till ica och frågade där, men dom hade inte fått in det än, så vi köpte 6 små chokladbitar istället. Marcus var helt övertygad att det fanns på lidl, så vi gick vidare dit. Frågade en kille som jobbade där, och han trodde att vi frågade om papper. Men dom hade det inte där heller, så vi köpte 2 orangina och såna där kinderäggchokladgrejer. Måste säga att orangina är så jävla gott! en av dom godaste drickorna jag har druckit iaf.
På väg till willys gick vi förbi sibylla, och marcus blev såklart hungrig även om vi hade ätit pizza innan. Så vi gick in och så sa marcus: Hej, en korv.
Tanterna i kassan stirrade bara på oss, och jag skyndade mig och säga: Med bröd!
Haha, sen började vi gapflabba.. Det var nästan som killen i mcdonken som gick till kassan och bad om en hamburgare.
Men iaf, sen gick vi ju till willys och såklart fanns det ingen pepparkaksdeg där heller, så vi köpte chokladpudding och deo ist :). Fyfan va vi är trötta nu, marcus ligger och sover haha. Snart bär det ner till ica igen och hyra saw V där, som ska tittas på hos pappa ikväll.

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0